Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Granola: meng de havermoutvlokken en gemengde noten in een bakblik. Verdeel de honing erover en meng goed. Zet in een voorverwarmde oven van 180°C en laat gedurende 40 minuten roosteren, schep regelmatig om. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Schil de ananas en snij in kleine dobbelsteentjes.
-
Vul de glazen afwisselend met een laagje Griekse yoghurt, granola, ananasblokjes en rabarbercompote tot de glazen mooi gevuld zijn. Werk af met een takje munt.
-
Tip: bewaar de geroosterde granola in een bokaal of blikken doos. Zo kan je hem zeker een week bewaren.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven