Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dip
Snij de dille fijn. Meng de yoghurt met de dille in een kom. Kruid met peper en zout.
-
Halveer de tomaten in de lengte en schep de zaadjes eruit. Snij het vruchtvlees in blokjes. Snipper de munt fijn.
-
Meng de blokjes tomaat met de fijngesnipperde munt, de oregano, het bakpoeder, de bloem en het zout in een grote kom. Roer het water erdoor tot een dik beslag.
-
Verhit een laag olie van 5 cm hoog in de wok. Laat met een licht ingevette pollepel steeds 1 el beslag in de olie vallen. Bak ± 4 stuks per keer in 1 min aan beide kanten goudbruin en knapperig.
-
Laat uitlekken op keukenpapier en serveer met de yoghurtdip en partjes citroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven