Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de orzo beetgaar in licht gezouten water. Giet af en doe in een kom, schep 2 el olijfolie erdoor. Kruid met peper en zout.
-
Verwijder de zaadjes uit de tomaten en snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Pel de ui en look en snipper fijn.
-
Schil de komkommer en snij in de lengte doormidden, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Verwijder de zaadlijsten en steelaanzet van de paprika en snij in blokjes. Hak de chilipeper fijn en de olijven in plakjes. Snipper de peterselie en muntblaadjes fijn.
-
Giet wijnazijn in een saladekom en voeg de kruidenolie van de feta eraan toe. Kruid met oregano, peper en zout en schep feta en de rest van de ingrediënten erdoor.
-
Meng de orzo met de groenten en kruidenolie. Werk af met een takje bladpeterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven