Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Deeg: meng de droge ingrediënten (bloem, droge gist, zout en cayennepeper).
-
Voeg het water, de olijfolie en de honing toe. Kneed tot een mooi glad deeg. Kneed niet te lang. Vorm een mooie bol en verpak in plasticfolie. Laat 1 nachtje rusten in de koelkast.
-
Verdeel in 4 gelijke bolletjes en rol uit.
-
Topping: meng de tapenade onder de ricotta.
-
Snij de courgettes in fijne slierten, bestrooi met zout en laat 10 min trekken. Spoel daarna goed af en dep droog.
-
Pel de ui en snij in ringen.
-
Maak verschillende soorten pizza’s.
-
Smeer de helft in met de ricotta en beleg met de courgette, rode ui en zwarte olijven. Werk af met pecorino of Parmezaanse kaas.
-
Smeer de andere helft in met de tomatensaus en beleg met de rest van de ingrediënten. Verdeel er ook wat ricotta over.
-
Verwarm de oven op de hoogste stand (250°C).
-
Bak de pizza’s gedurende ± 8 min en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven