Griekse pastasalade met kerstomaat, olijven, basilicum, feta, artisjok en komkommer
Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de risonirijst in een beetje gezouten water zoals op de verpakking staat. Giet af onder koud water en laat uitlekken.
-
Halveer de kerstomaatjes en bak aan in een weinig olijfolie tot ze een beetje geslonken zijn.
-
Snij ondertussen de feta en de komkommer in kleine blokjes.
-
Meng de risoni onder de ingrediënten en werk af met stukjes artisjok en basilicumblaadjes.
-
Pers een beetje limoen uit over de salade. Werk af met wat olijfolie, peper en een beetje zeezout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven