Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en lookteentjes. Snipper alles fijn.
-
Reinig de boontjes. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s.
-
Snij de courgettes, aubergines, paprika’s en tomaten in hapklare stukken.
-
Schil de aardappelen en snij in iets kleinere stukken dan de groenten.
-
Verwarm een flinke scheut olijfolie in een pot op een middelhoog vuur en fruit de ui- en looksnippers tot ze zacht zijn.
-
Voeg de tomatenpuree toe en roerbak.
-
Voeg de rest van de groenten en de aardappelen toe. Overgiet met 500 ml groentebouillon. Kruid met peper, zout, paprikapoeder en oregano.
-
Breng aan de kook en laat op een zacht vuur 30 min garen.
-
Serveer met verkruimelde feta erbovenop en bestrooi met fijngesneden bladpeterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven