Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe het sinaasappelsap en de grapefruitolie in een shaker vol ijs en schud.
-
Roer de Crodino erdoor en strain over een glas vol ijsblokjes.
-
Garneer met een plakje roze pompelmoes.*Grapefruitoliezeste van 2 roze pompelmoezen100 g bloemsuiker100 ml kokend water
-
Doe de bloemsuiker samen met de zeste in een afsluitbare plastic zak en kneed de suiker met de schillen tot de suiker opgelost is. Laat 2 u liggen.
-
Doe de inhoud van de zak in een bokaaltje met schroefdeksel en overgiet met kokend water.
-
Schud stevig en laat afkoelen.
-
Bewaar tot 1 week in de koelkast. Zeef voor gebruik.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven