sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de korstjes van de kaas tot je een cilinder bekomt.
-
Schil de appels. Snij het hoedje eraf en haal met een pomme parisiennelepel een deel van het vruchtvlees uit de appels. Verwijder ook het klokhuis.
-
Zet de appels gedurende 4 minuten in de microgolfoven op 1000 W. Laat ze daarna afkoelen.
-
Vul de appels op met de kaascilinders. Bestrooi met Provençaalse kruiden en sesamzaadjes. Werk af met de vloeibare honing.
-
Zet 10 minuten in de oven op 175°C.
-
Snij de ijsbergsla in dunne schijven en leg op een bord.
-
Zet de appel op een bedje van ijsbergsla.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven