Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de Ebly gaar in gezouten water gedurende 10 minuten. Laat vervolgens afkoelen.
-
Snij de broccoli en bloemkool in kleine roosjes en kook beide afzonderlijk beetgaar. Giet af en laat schrikken onder koud water. Laat volledig afkoelen.
-
Snij de verschillende soorten gerookte vis in stukjes. Schil de gember en rasp hem over de vis.
-
Snij de lente-uitjes in ringen en voeg toe aan de vis. Voeg de basilicum toe.
-
Pers de citroen en giet het sap bij de vis. Breng op smaak met peper, zout en een beetje pilipili. Meng het geheel.
-
Schik de Ebly, broccoli, bloemkool en gerookte vismengeling afwisselend in laagjes in de bokalen.
-
Zet koel tot gebruik.
-
Schep steeds van alle lagen voor een portie op je bord.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven