Gluten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de merguezworsten in kleinere stukken. Kleur kort aan in hete boter, haal uit de pan en hou apart. Bewaar de vetstof en de pan.
-
Verwarm de kippenbouillon.
-
Pel de sjalotten en snipper fijn. Bak glazig in de pan van de worsten. Voeg de Ebly en risottorijst toe en laat kort meestoven. Voeg de witte wijn toe en laat volledig uitdampen. Meng de bulgur onder de rest.
-
Voeg de warme kippenbouillon in 4 keer toe aan de granenrisotto. Wacht telkens tot alle vorige bouillon is opgenomen alvorens opnieuw bouillon toe te voegen.
-
Was de paprika’s en courgette. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s. Snij de groenten in kleine dobbelsteentjes. Voeg halverwege de bereiding de groenten toe aan de granenrisotto.
-
Voeg bijna op het einde de gebakken merguezworsten toe.
-
Werk de granenrisotto af met 3 el zure room, Parmezaanse kaas en kruid met peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven