Granaatappelgember paloma
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maak eerst gembersiroop: schil 2,5 cm verse gember en snij in stukjes. Doe samen met 125 ml water, 125 ml Boni Selection honing en 8 muntblaadjes in een steelpan en laat 15 minuten zacht koken. Laat dan afkoelen en zeef de siroop.
-
Vul het glas voor ½ met ijs en overgiet met 200 ml Spar granaatappelframbooswater, sap van ½ limoen, 2 à 4 el van de gembersiroop en 40 ml tequila.
-
Roer door elkaar en werk af met gemberbier.
-
Garneer met 1 el Spar granaatappelpitjes en een takje munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven