Selder en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij fijn.
-
Pel de look en plet.
-
Snij het stoofvlees in iets kleinere stukken en kleur aan in de kookpot.
-
Voeg de stukken ui en de look toe: bak mooi glazig. Kruid met komijn- en paprikapoeder.
-
Voeg de tomatenpuree toe en laat kort meestoven.
-
Blus met de rode wijn en laat deze volledig uitkoken.
-
Schil de wortelen en verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s. Spoel de selder.
-
Snij de groenten in hapklare stukken en voeg samen met de tomatenblokjes toe aan het vlees.
-
Bevochtig met de bouillon. Laat, onder deksel, ± 30 min zachtjes garen.
-
Kruid met peper en zout en eventueel nog wat komijn- en paprikapoeder.
-
Werk af met grofgehakte platte peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven