Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de pitabroodjes in de toaster. Laat afkoelen en snij half open.
-
Kruid het pitavlees met de goulashkruiden. Smelt een klontje boter en arachideolie in de wok en bak het vlees hierin.
-
Pel de rode ui, snij in 4 en snipper de. Meng de ijsbergen koolsla met de fijngesnipperde ui.
-
Vul het pitabroodje afwisselend met het vlees en de salade.
-
Werk af met kerstomaatjes en een toefje peterselie.
-
Voeg dressing toe naar smaak.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven