Allergenen

Eieren , Pindanoten , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Breng water aan de kook en kook de eieren 8 min. Giet af en laat afkoelen.

  2. Pel de look en snipper fijn. Schil de gember en rasp fijn.

  3. Verwijder de steelaanzet van de chilipeper en snij in fijne ringen. Snij de lente-ui in fijne ringen.

  4. Pel de eieren en snij in schijven van 1 cm breed met een nat mes of eiersnijder.

  5. Kruid de maïzena met zwarte peper en zout. Bestrooi de eieren aan beide zijden met de maïzena.

  6. Verhit 50 ml arachideolie met de sesamolie in een wok.

  7. Bak de schijfjes ei goudbruin aan beide zijden en schep uit de wok.

  8. Voeg de pilipili, look, gember en suiker toe en roerbak 30 sec. Bevochtig met de sherry en sojasaus.

  9. Roer de eieren erdoor en haal van het vuur. Werk af met chilipeper en lente-ui.