Eieren , Pindanoten , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng water aan de kook en kook de eieren 8 min. Giet af en laat afkoelen.
-
Pel de look en snipper fijn. Schil de gember en rasp fijn.
-
Verwijder de steelaanzet van de chilipeper en snij in fijne ringen. Snij de lente-ui in fijne ringen.
-
Pel de eieren en snij in schijven van 1 cm breed met een nat mes of eiersnijder.
-
Kruid de maïzena met zwarte peper en zout. Bestrooi de eieren aan beide zijden met de maïzena.
-
Verhit 50 ml arachideolie met de sesamolie in een wok.
-
Bak de schijfjes ei goudbruin aan beide zijden en schep uit de wok.
-
Voeg de pilipili, look, gember en suiker toe en roerbak 30 sec. Bevochtig met de sherry en sojasaus.
-
Roer de eieren erdoor en haal van het vuur. Werk af met chilipeper en lente-ui.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven