Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pesto: rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
-
Blancheer de broccoli beetgaar, giet af en vang het vocht op. Spoel de broccoli meteen onder koud water om de garing te stoppen.
-
Snij de parmezaan in blokjes en mix samen met de basilicum en 15 cl olijfolie.
-
Pel de look en snij in stukken. Voeg samen met de pijnboompitten en de helft van de broccoli bij de pesto.
-
Mix fijn en breng op smaak met peper, zout en citroensap.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Schil de koolrabi en rasp grof.
-
Pel en snipper de ui en teentjes look fijn.
-
Bak de kippenblokjes op een hoog vuur kort in hete boter en haal uit de pan.
-
Voeg wat boter toe en stoof in dezelfde pan de ui- en looksnippers. Voeg de koolrabi toe en roerbak 10 min.
-
Roer de mosterd, room, 3 el broccolipesto en kippenblokjes erdoor.
-
Kook de gnocchi beetgaar in het overgehouden kookvocht van de broccoli.
-
Laat uitlekken en schep samen met de rest van de broccoli door het kipmengsel.
-
Wrijf een ovenschaal in met boter en verdeel de gnocchi over de bodem van de ovenschaal.
-
Verdeel enkele lepeltjes pesto erover en bestrooi met de 2 kazen.
-
Plaats 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Serveer met de rest van de pesto.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven