Gnocchi met spekjes, champignons en mascarpone
Selder , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en look. Snipper fijn. Snij de champignons in 4.
-
Snipper de krulpeterselie, dragonblaadjes en ½ van de basilicum fijn.
-
Verhit een beetje olijfolie in een ruime antikleefpan. Bak het gerookt ontbijtspek krokant. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Bak de gnocchi in dezelfde pan mooi goudbruin. Kruid met zwarte peper en weinig zout. Haal uit de pan en bewaar even apart.
-
Bak de spekblokjes met de champignons in dezelfde pan mooi bruin. Voeg de ui en de look toe en roerbak glazig. Meng de gnocchi erdoor en laat opwarmen.
-
Bevochtig met de groentebouillon en mascarpone en roer tot een gladde saus.
-
Roer de gesnipperde groene kruiden erdoor. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Werk af met het krokant gebakken ontbijtspek en wat verse basilicumblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven