Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en look. Snipper fijn. Snij de champignons in 4.

  2. Snipper de krulpeterselie, dragonblaadjes en ½ van de basilicum fijn.

  3. Verhit een beetje olijfolie in een ruime antikleefpan. Bak het gerookt ontbijtspek krokant. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

  4. Bak de gnocchi in dezelfde pan mooi goudbruin. Kruid met zwarte peper en weinig zout. Haal uit de pan en bewaar even apart.

  5. Bak de spekblokjes met de champignons in dezelfde pan mooi bruin. Voeg de ui en de look toe en roerbak glazig. Meng de gnocchi erdoor en laat opwarmen.

  6. Bevochtig met de groentebouillon en mascarpone en roer tot een gladde saus.

  7. Roer de gesnipperde groene kruiden erdoor. Kruid met zwarte peper en zout.

  8. Werk af met het krokant gebakken ontbijtspek en wat verse basilicumblaadjes.