Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de oven voor op 200°C.
-
Was de pompoen en halveer in de lengte. Verwijder de pitjes. Besprenkel met arachideolie.
-
Leg in een ovenschotel en dek af met aluminiumfolie. Gaar 50 min in de voorverwarmde oven.
-
Besprenkel de tapastomaten met arachideolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Zet de laatste 20 min mee met de pompoen in de oven.
-
Snipper de dragonblaadjes fijn.
-
Haal de pompoen uit de oven. Lepel het vruchtvlees uit de pompoenhelften.
-
Mix het vruchtvlees met de culinaire room en dragon. Kruid met cayennepeper en zout.
-
Pel de rode ui en snipper fijn.
-
Snipper de chorizo in fijne reepjes.
-
Verhit wat arachideolie in een pan. Roerbak de gnocchi mooi bruin.
-
Roer de rode ui en chorizo erdoor en bak even mee.
-
Werk af met de pompoencrème en gepofte kerstomaatjes.
-
Rasp de geitenkaas erover en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven