Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Boter de bakvorm in en bedek met bakpapier.
-
Doe de haverzemelen in de keukenrobot en cutter fijn. Giet in een kom.
-
Meng met het bakpoeder, zout en kaneel.
-
Pel de bananen en doe ze in de keukenrobot. Voeg ook de pindaboter en ahornsiroop toe. Mix tot je een smeuïg geheel verkrijgt.
-
Meng de bananenpasta onder de haverzemelen. Voeg 150 gr van de chocolade gallets toe en meng.
-
Doe het deeg in de bakvorm met bakpapier. Verdeel de resterende 50 gr chocolade gallets over het deeg.
-
Zet in de oven en bak gedurende ± 20 minuten.
-
Haal de brownies uit de oven en laat afkoelen op een rooster.
-
Smelt ondertussen 100 g chocolade gallets voor de afwerking met de kokosolie kort in de microgolfoven tot de chocolade gesmolten is. Roer kort.
-
Sprenkel de gesmolten chocolade over de brownies.
-
Snij de brownies in stukjes en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven