Glasnoedelsalade met omelet, sojabonen komkommer en julienne van wortel

Glasnoedelsalade met omelet, sojabonen komkommer en julienne van wortel

Allergenen

Eieren , Gluten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de wortelen en was de komkommer. Snij ze in fijne reepjes.

  2. Ontdooi de sojabonen.

  3. Omelet

    Klop de eieren los met de sojasaus, wasabi en sesamzaadjes. Bak hiermee een omelet. Rol de omelet op in de pan en laat afkoelen. Snij de omelet in rondjes.

  4. Breng een pot water aan de kook. Zet naast het vuur en laat de glasnoedels hierin 5 min weken.

  5. Verhit de sojasaus, rijstazijn, sesamolie en suiker tot een homogeen mengsel. Voeg de worteljulienne en de sojabonen toe en laat kort mee opwarmen.

  6. Giet de glasnoedels af en roer onder de groenten.

  7. Voeg naast het vuur de komkommer toe.

  8. Werk de salade af met de omelet.

  9. Serveer de salade lauw of koud.