Glasnoedelsalade
Kooktips
Het recept van Sriracha kan u ook op onze website vinden.
Selder , Schaaldieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de glasnoedels gaar, giet af en laat uitlekken.
-
Dressing
Meng het limoensap met de vissaus, de rijstazijn, de sriracha, het water en de suiker en roer tot de suiker is opgelost.
-
Dressing
Proef en breng zo nodig verder op smaak met sriracha, vissaus, limoensap of suiker en zet opzij.
-
Breng 150 ml water aan de kook en roer het gehakt hierin los.
-
Voeg de scampi’s toe. Laat roze kleuren en laat nog 30 sec garen, afhankelijk van hoe groot ze zijn.
-
Giet af en bewaar het kookvocht.
-
Snij de kerstomaatjes in partjes en de selder met blaadjes fijn. Pel de sjalotten en snij in flinterdunne plakjes. Snij de pepertjes in fijne ringetjes.
-
Hak de koriander grof.
-
Doe de tomaatjes, sjalot, bleekselder en koriander in een grote kom en voeg de glasnoedels, de scampi’s en het gehakt toe.
-
Schenk de dressing erover en schep het geheel goed door elkaar.
-
Besprenkel, wanneer de salade te droog is, met het overgehouden kookvocht.
-
Hak de cashewnoten grof en strooi over de salade. Verdeel de fijngesneden rode pepertjes erover.
-
Serveer met in partjes gesneden limoen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven