Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de boter smelten en los de suiker hierin op.
-
Splits de eieren en voeg de eierdooiers aan de boter toe. Klop de eiwitten stijf.
-
Zeef de bloem en meng ze daarna onder het botermengsel. Meng de opgeklopte eiwitten voorzichtig onder het deeg.
-
Lepel het deeg in de minicakevormpjes en bak in een voorverwarmde oven van 170°C ± 10 minuten.
-
Verwarm de koffie en laat hierin de 2 eetlepels suiker smelten. Week het gelatineblaadje in koud water, knijp goed uit en voeg toe aan de warme koffie. Roer goed tot het gelatineblaadje opgelost is. Laat afkoelen.
-
Haal de cakejes uit de oven en laat afkoelen. Overgiet met de koffiesiroop
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven