Glaasje met rolmops, komkommer, radijs, rode biet en Griekse yoghurt
noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Haal de rolmops uit de bokaaltjes en snij in kleine stukjes.
-
Spoel de komkommer en appel. Snij beide met de mandoline in staafjes. Besprenkel met een beetje citroensap tegen het verkleuren. Hou een paar staafjes komkommer opzij voor de afwerking.
-
Dep de rode biet goed af met keukenpapier (om te voorkomen dat alles rood wordt) en snij met de mandoline in staafjes.
-
Meng de rest van het mengsel met de yoghurt, kerriepoeder, peper en zout.
-
Leg de rolmops en het komkommeryoghurtmengsel in laagjes in het glas.
-
Doe wat wasabinoten in de vijzel en stamp fijn.
-
Werk af met een beetje komkommer, een takje dille en stukjes wasabinootjes die zorgen voor een pittige crunch.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven