Glaasje met pesto van waterkers, yoghurt, mierikswortel en grijze garnalen
Allergenen
Schaaldieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hou een paar blaadjes waterkers apart om af te werken.
-
Mix de overige waterkers, olijfolie, noten, look en zeezout tot een pesto.
-
Vul de glazen met de pesto.
-
Verdeel de yoghurt, mierikswortelcrème en als laatste de garnalen over de glazen.
-
Werk af met een paar blaadjes waterkers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven