Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de honing met de kruiden, suiker en boter smelten in een pan.
-
Voeg de bloem en het natriumcarbonaat toe.
-
Meng tot een deegbal.
-
Wikkel de deegbal in plasticfolie, druk plat en laat minstens 2 u opstijven in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Rol het deeg uit tot ongeveer ½ cm. Bestrooi het werkoppervlak eventueel met wat bloem.
-
Steek vormpjes uit het deeg en leg op een bakplaat met bakpapier. Maak eventueel een gaatje in het deeg om het koekje te kunnen ophangen.
-
Bak 10 à 12 min in de voorverwarmde oven.
-
Laat de koekjes afkoelen op een rooster.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven