Giglio all’amatriciana (Giglio met tomatensaus, spek en salami)
Gluten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper in halve ringen.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper en snipper fijn.
-
Snij het zwoerd van het spek. Snij het spek in blokjes en snij de salami fijn.
-
Verhit een beetje olijfolie in een pan. Bak het spek en de salami.
-
Voeg de ui en chilipeper toe en bak glazig.
-
Blus met de wijn en laat droog koken.
-
Bevochtig met de gepelde tomaten en breek ze stuk met een vork.
-
Laat 30 min sudderen op een zacht vuur zonder deksel.
-
Breng gezouten water aan de kook en kook de pasta al dente.
-
Voeg wat pastakookvocht toe aan de saus om deze smeuïg te maken.
-
Schep de pasta rechtstreeks uit het pastakookvocht bij de saus en laat nog even sudderen. Kruid naar smaak met zwarte peper en zout.
-
Werk af met pecorino en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven