Vis en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Gezouten kabeljauw: meng het zout door de suiker samen met de kruiden en specerijen.
-
Lepel ½ op de bodem van een diep bord en leg de vis erop. Strooi de rest van het mengsel erover.
-
Zorg ervoor dat de vis aan alle kanten omringd is met het mengsel.
-
Laat 20 à 30 min rusten op kamertemperatuur, afhankelijk van de dikte van de vis. Beter een beetje minder lang, dan te lang. Nadien zou de vis vaster en steviger moeten aanvoelen.
-
Spoel de vis af en dep droog met keukenpapier.
-
Bouillon: pel en snipper de look fijn. Verwarm een scheut olijfolie op een laag vuur en fruit de looksnippers.
-
Overgiet met 2 l water en voeg de visbouillonblokjes toe. Breng aan de kook. Kruid met peper en zout.
-
Pluk de blaadjes van een bosje koriander. Snij de rest van de koriander met steeltjes fijn en voeg bij de bouillon.
-
Leg in elk diep bord een snee brood. Pluk de muntblaadjes los en verdeel ze over de sneden brood.
-
Pocheer de vis gaar in de hete bouillon.
-
Schik een stuk vis op het met muntblaadjes bedekt brood. Trek iets uit elkaar met een vork. Verdeel de bouillon over de borden en bestrooi met korianderblaadjes.
-
Werk af met druppels olijfolie en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven