Vis , Pindanoten , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Unagisaus
Breng de sherry aan de kook met de sojasaus, bruine kandijsuiker en het visbouillonblokje. Laat sudderen tot een stroperige saus. Haal van het vuur en laat afkoelen. Bewaar in een spuitzak.
-
Pel de avocado en verwijder de pit. Mix met de wasabi, enkele druppels citroensap, zwarte peper en zout tot een smeuïge crème. Bewaar in een spuitzak.
-
Rooster de sesamzaadjes roerend goudbruin in een pan zonder vetstof. Stamp met de droge uitjes fijn in een vijzel.
-
Verhit wat arachideolie in een pan. Scheur het norivel in grove stukken, leg in de warme olie en laat slinken. Schep uit de olie en laat uitlekken op keukenpapier. Kruid met zout.
-
Snij de zalm in flinterdunne plakjes.
-
Verhit 1 el sesamolie in een pan en roerbak de spinazie tot die geslonken is. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Schik de spinazie op het bord en leg de zalm erop. Spuit er dotjes wasabicrème bij. Strooi wat sesamcrumble op de zalm en leg de gebakken nori erlangs.
-
Teken met unagisaus een hartje op het bord en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven