Gewokte groene groenten met groene curry
Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maak de groenten wokklaar en hou de verschillende soorten apart.
-
Snij de broccoli in roosjes. Snij de courgette in de lengte middendoor, deze twee delen nog eens middendoor en vervolgens in plakjes.
-
Schil de asperges en snij het houterige uiteinde eraf. Snij de stelen in schuine stukken. Hou de aspergepunten apart.
-
Snij de boontjes middendoor. Verwijder de wortels van de lente-ui en snij ze in schuine stukken.
-
Snij het citroengras in stukken en plet ze met de zijkant van een groot mes.
-
Schil de gember en rasp of snij in heel kleine stukjes.
-
Verwarm een scheut arachideolie in de wok. Roer de uisnippers, gember en look er door en voeg de rest van de groenten een na een toe. Begin met de hardste soorten: broccoli vervolgens aspergestelen, groene boontjes, aspergepunten, courgette en lente-ui.
-
Voeg naar smaak groene curry toe en roerbak. Overgiet met de kokosmelk en voeg het citroengras toe. Laat enkele minuten doorwarmen.
-
Breng op smaak met vissaus en limoensap en -zeste.
-
Werk af met korianderblaadjes en serveer met rijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven