Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en pers fijn. Schil de gember en rasp fijn.
-
Kneus de zwarte peper fijn in een vijzel. Meng met de look, gember, suiker, sojasaus, oestersaus en 2 el water.
-
Snij het varkenshaasje in dunne plakjes.
-
Verhit arachideolie in de wok en roerbak het varkenshaasje goudbruin.
-
Blus met ½ van de saus en laat karamelliseren. Haal uit de wok.
-
Roerbak de wokmixen krokant in enkele el arachideolie.
-
Blus met de overige saus.
-
Voeg het varkenshaasje toe en warm goed door.
-
Werk af met fijngesnipperde koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven