Gevulde zoete puntpaprika met broccolirijst, maïs en cheddar
Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Halveer de puntpaprika’s in de lengte en verwijder de zaadjes.
-
Pel de look en sjalot. Pers de look fijn en versnipper de sjalot.
-
Verwijder de zaadjes en steelaanzet van de chilipeper en snipper fijn. Snipper de koriander fijn.
-
Verhit wat arachideolie in een wokpan.
-
Bak de sjalot en look glazig. Voeg de broccolirijst en chilipeper toe en roerbak 1 min. Roer de uitgelekte maïs, koriander en sweet chilisaus erdoor. Kruid met zout.
-
Leg de gehalveerde paprika’s in een aluminium bakje en vul op met de broccolirijst. Bestrooi met cheddar.
-
Zet op de BBQ of in de oven en laat 10 min bakken op 220°C.
-
Guacamole
Verwijder de zaadjes van de trostomaat en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Pel de avocado’s en verwijder de pit. Plet de avocado’s met een vork.
-
Roer de zure room en tomatenblokjes eronder. Breng op smaak met zout, cayennepeper en limoensap.
-
Serveer de gevulde paprika’s met guacamole.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven