Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij eerst het hoedje van de puntpaprika’s, snij ze daarna in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes.
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Snij de gedroogde tomaatjes in reepjes en daarna in kleine stukjes.
-
Spoel de peterselie, zwier goed droog en hak fijn.
-
Hak de pijnboompitjes fijn.
-
Doe het gehakt in een kom en meng met de uisnippers, pijnboompitten, tomatenstukjes en fijngehakte peterselie.
-
Besprenkel met de worcestersaus en enkele druppels tabasco. Meng tot alles goed verdeeld is.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Leg 2 paprikahelften in een ovenschotel en vul met de gehaktmengeling. Zet het bovenste deel van de puntpaprika’s erop en besprenkel met wat olijfolie.
-
Zet de ovenschotel in de voorverwarmde oven en laat ± 40 min garen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven