Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de puntpaprika’s middendoor en verwijder de zaadjes. Leg de paprika’s in een ovenschaal en druppel er wat olijfolie over. Kruid met peper en zout. Zet in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 15 minuten.
-
Vulling: pel de tomaten, snij in 4 en verwijder de pitjes. Snij de tomaten vervolgens in stukjes. Laat de zongedroogde tomaatjes wat uitlekken en snij in kleine stukjes. Snij de mozzarella in plakjes en vervolgens in stukjes. Meng de tomaten met de mozzarella. Kruid met peper en zout. Pluk de basilicumblaadjes en snij fijn. Meng onder de tomatenmengeling en voeg een beetje olijfolie toe.
-
Vul de puntpaprika’s op met de tomatenmengeling en zet nogmaals in de oven gedurende 10 à 15 minuten.
-
Leg de sneden ham op de rooster van de oven en schuif bij in de oven. Laat gedurende 5 minuten krokant bakken.
-
Rooster de pijnboompitten ondertussen in een hete, droge koekenpan. Haal ze, eenmaal gekleurd, uit de pan en laat afkoelen op keukenpapier.
-
Verdeel de rucola over de borden. Zet de gevulde paprika in het midden van de borden. Steek er een gedroogd sneetje ham in.
-
Werk af met wat fleur de sel, pijnboompitten en balsamicocrème.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven