Selder , Pindanoten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de looktenen en pers fijn. Pel de ui en snipper fijn.
-
Verwijder de steel en zaadjes van de chilipeper en snipper fijn.
-
Was de selder en wortel. Snij in kleine brunoise.
-
Verhit arachideolie in een kookpot.
-
Bak het rundsgehakt rul.
-
Voeg de ui, look, selder, wortel en chilipeper toe en laat 2 min meebakken. Voeg komijnpoeder, de kaneelstok en tomatenpuree toe en roer goed door. Blus met rode wijn en laat ‘droog’ koken.
-
Voeg de passata en het rundsbouillonblokje toe en breng aan de kook.
-
Laat op een zacht vuur, zonder deksel, 40 min indikken. Roer af en toe.
-
Voeg de bonen en maïs toe aan de saus.
-
Breng de zure room op smaak met cayennepeper, zout en limoensap.
-
Vul de wraps in het midden met de chili con carne. Rasp er cheddar over. Vouw de zijkanten toe en rol op.
-
Gril de wraps aan beide zijden krokant in enkele min op een matig vuur. Dat gaat makkelijker door ze te klemmen in een visklem.
-
Serveer met zure room en maak extra pittig met jalapeñopepers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven