Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Wrijf de wraps in met olijfolie. Plooi ze in de kommetjes en bak 5 min krokant op 180°C.
-
Pel de rode ui en het teentje look. Snipper ½ rode ui en 1 teentje look fijn.
-
Snij de chilipeper fijn. Bak met het gehakt aan in 1 el olijfolie. Kruid met peper, zout, komijn- en paprikapoeder.
-
Bak de tomatenpuree mee en laat nog 5 min sudderen.
-
Verwijder de schil van de avocado, snij in partjes en besprenkel met limoensap.
-
Verdeel het gehakt over de tortillakommetjes. Verdeel de kaas over het gehakt.
-
Warm kort op in de oven op 180°C tot de kaas gaat smelten.
-
Werk af met zure room en stukjes avocado en verse koriander.
-
Laat de bonen en maïs uitlekken.
-
Ontpit de tomaat en snij in kleine blokjes.
-
Snipper de rest van de rode ui fijn.
-
Meng de rode ui met de bonen, maïs en tomaat. Kruid met peper en zout. Besprenkel met olijfolie en een beetje limoensap.
-
Serveer de rode bonensalade bij de opgevulde tortilla’s.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven