Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Pel de ui en teentjes look. Snipper de rode ui fijn en duw de lookteentjes door de lookpers.
-
Snij het kapje van de tomaten en hol ze uit. Kruid met peper en zet ze omgekeerd.
-
Snij de gedroogde tomaatjes in kleine stukjes. Rits tijmnaaldjes, rozemarijn en oreganoblaadjes los en hak ze fijn.
-
Meng het vlees met de verse kruiden, tomaatstukjes, look, uisnippers en paneermeel. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper. Vul de tomaten.
-
Bestrijk een ovenschaal met olie. Schik de gevulde tomaten er in.
-
Bak in 30 à 40 minuten goudbruin en gaar in een voorverwarmde oven.
-
Serveer en werk af met enkele takjes bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven