Selder , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bak de sneetjes spek krokant in de oven, laat uitlekken op keukenpapier en verkruimel.
-
Snipper de lente-uitjes fijn, hak de noten en veenbessen.
-
Roer de roomkaas los met de room en het lookpoeder.
-
Schep de lente-ui, gerookte spekkruimels, noten en veenbessen erdoor. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Plaats minstens 30 minuten in de koelkast zodat de smaken zich kunnen vermengen.
-
Snij de selderstengels in 10 cm lange stukken en trek de draden eraf.
-
Vul de selderstengels met het kaasmengsel. Bewaar tot serveren in de koelkast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven