Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 150°C.
-
Schik de puntpaprika’s op een bakplaat en steek ze in de oven.
-
Haal ze pas uit de oven wanneer ze zacht en verrimpeld zijn.
-
Dek ze af met aluminiumfolie en laat ze afkoelen.
-
Kleur de pijnboompitten in een pan zonder vetstof.
-
Snij de olijven en zongedroogde tomaten iets kleiner.
-
Meng de ricotta met de harissa, basilicum, stukjes zongedroogde tomaten en olijven. Doe alles in een spuitzak.
-
Verwijder de pel van de puntpaprika’s, zodra ze zijn afgekoeld.
-
Vul de paprika’s met de ricottamengeling.
-
Serveer als hapje door de paprika’s kleiner te snijden of hou ze volledig en serveer met wat rucola en extra basilicumblaadjes als een salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven