Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel en snipper de ui.
-
Schil de wortel en snij in kleine blokjes. Maak 1 paprika schoon en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Verhit de olijfolie en fruit gedurende 5 minuten de ui-, wortel- en de paprikablokjes erin.
-
Voeg de rijst aan de groenten toe en fruit nog ± 2 minuten. Blus het geheel met de bouillon en de tomatencoulis. Leg een deksel op de pan en kook de rijst in ± 20 minuten gaar op een laag vuur.
-
Verwarm de oven voor op 175°C (hete lucht).
-
Maak de overige 2 paprika’s schoon en halveer ze in de lengte.
-
Controleer of de bouillon helemaal opgenomen is door de rijst. Indien niet, kook de rijst nog iets langer. Breng op smaak met zout en peper.
-
Vul de paprika’s met het rijstmengsel. Verkruimel de geitenkaas erover.
-
Bak de paprika’s ± 30 minuten in de voorverwarmde oven.
-
Rits de tijm over de paprika’s en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven