Eieren , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en pers fijn. Pel de sjalot en snipper fijn.
-
Verhit wat arachideolie in een pan.
-
Roerbak de spinazie tot deze gesmolten is.
-
Roer de look en sjalot erdoor. Laat 1 min bakken.
-
Blus met de room. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Warm de oven voor op 180°C.
-
Snij de kop van de pistolets en hol ze uit.
-
Vul met de spinazie.
-
Breek een ei en leg op de spinazie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snij de brie in stukjes en verdeel rond het ei op de pistolets.
-
Plaats 8 à 10 min in de voorverwarmde oven en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven