Gevulde pastaschelpen met ricotta, waterkerspesto, kip en tomatencoulis
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de pasta gaar zoals aangegeven op de verpakking.
-
Reinig de waterkers. Snipper fijn en meng met de kruidenpesto.
-
Meng de pesto onder de ricotta.
-
Vul de gekookte pastaschelpen met de ricottapestomengeling.
-
Snij de kipfilets in kleine stukjes.
-
Schik de gevulde pastaschelpen in de schotel, verdeel de kip erover en giet de tomatenpassata erover.
-
Laat 30 min garen in de oven op 180°C.
-
Werk af met wat kervelplukjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven