Gevulde paprika met quinoa en kruidencrunch

Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de quinoa beetgaar in kokend water met het bouillonblokje.
-
Wok de groenten in een wokpan met een scheut olie. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm de oven op 140°C.
-
Meng het oud brood met wat olijfolie en de gedroogde kruiden. Zet in de oven en laat het drogen. Als het brood droog is, haal uit de oven en laat afkoelen. Verkruimel het brood met de kruiden en hou apart.
-
Meng de wokmix met de quinoa en kruid met peper en zout.
-
Hol de paprika’s uit en vul op met de quinoamengeling. Zet in een ovenschotel. Strooi de broodkruidencrunch over de paprika.
-
Verwarm de oven op 175°C en zet de opgevulde paprika’s erin.
-
Gaar de paprika’s 25 min in de voorverwarmde oven.
-
Serveer en werk af met plukjes kervel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven