Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het deksel van de paprika’s. Snij de zaden en zaadlijsten eruit.
-
Kook de quinoa gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking in een ruime hoeveelheid gezouten water.
-
Snij de fetakaas in kleine blokjes.
-
Reinig de lente-uitjes. Pluk de dragonblaadjes van de steeltjes. Snipper de lente-uitjes en dragon fijn. Meng met de gaargekookte quinoa. Voeg een beetje olijfolie toe en kruid met peper en zout. Voeg ook de fetakaasblokjes toe en meng.
-
Vul de paprika’s op met de quinoamengeling.
-
Zet het hoedje op de paprika’s.
-
Pak elke paprika in een vel aluminiumfolie in. Gaar de paprika’s in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 30 minuten.
-
Haal de paprika’s uit hun aluminiumjasjes en serveer meteen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven