Gevulde paprika met chili con carne, cheddar, zure room, guacamole en tortillachips
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de paprika’s in de lengte in 2. Verwijder de zaadjes en behoud het kroontje.
-
Pel de uien en de look en snipper alles fijn. Stoof glazig in hete boter, voeg het gemengd gehakt toe en bak alles bruin. Kruid met gerookt paprikapoeder en zout. Voeg de tomatenpuree toe en laat kort bakken.
-
Meng de tomatenblokjes onder het gehakt en laat ± 15 min sudderen.
-
Laat alle bonen en maïs uitlekken in een vergiet. Voeg toe aan het gehakt en kruid met peper en zout.
-
Vul de paprika’s op met de chili con carne. Verwarm in de oven op 180°C.
-
Werk de warme paprika’s af met guacamole, zure room, tortillachips en rasp de cheddar er rijkelijk over.
-
Werk af met plukjes koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven