sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de oven voor op 180°C.
-
Snij de oesterzwammen in reepjes. Hak de oregano fijn. Bak de oesterzwammen op een hoog vuur in wat olijfolie tot ze bruin en gaar zijn. Voeg de pijnboompitjes op het einde van de baktijd toe. Bak ze kort mee. Kruid met oregano, peper en zout.
-
Pel de lookteentjes en snipper ze fijn.
-
Meng de koude tomatenpuree met 2 dl sojaroom en de fijngesnipperde look. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm wat olijfolie in een grote pot en voeg de spinazie toe. Laat de spinazie slinken en meng de rest van de sojaroom door de spinazie. Kruid met tijm, peper en zout.
-
Vet een ovenschotel in met olijfolie. Snij de lasagnevellen middendoor. Leg een half lasagnevel op de schotel. Vul met een laagje spinazie en verdeel daarover wat oesterzwammen. Vouw het vel toe, zodat je een driehoekig flapje bekomt. Doe dit met alle vellen en verdeel ze over de ovenschotel. Schenk de koude tomatensaus over de flapjes en strooi de Parmezaanse kaas erover. Verdeel de kerstomaatjes over de ovenschotel. Kruid met peper en zout.
-
Zet de ovenschotel 15 minuten in de voorverwarmde oven. Dien onmiddellijk op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven