Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het hoedje van elke Italiaanse bol.
-
Haal het kruim uit het broodje en druk het resterende kruim tegen de rand aan. Zo krijg je een mooie opvulruimte.
-
Snij de brie (met korst) in kleine stukjes.
-
Snij de sneetjes ham ook in kleine reepjes en voeg toe aan de brie.
-
Giet de room erbij en plet de brie en ham goed.
-
Voeg er wat fijngesneden bieslook aan toe en meng eronder. Kruid met peper en zout.
-
Vul de broodjes.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Werk de broodjes af met wat gemalen kaas.
-
Zet de broodjes in de oven en bak gedurende ongeveer 15 min.
-
Haal uit de oven en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven