Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij het kapje van de paprika’s en verwijder de pitjes. Snij met een scherp mes de ogen, neus en mond uit de paprika’s.
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Bak de spekreepjes in de pan, voeg de fijngesnipperde ui toe en als laatste het gehakt. Bak al roerend, tot het gehakt rul gebakken is.
-
Snij de champignons in plakjes en voeg toe aan het gehakt.
-
Meng de tomatenpuree eronder en kruid met peper, zout en Italiaanse kruiden.
-
Schep als laatste de uitgelekte maïs erdoor. Laat nog een paar min zachtjes bakken.
-
Vul de paprika’s met het gehaktmengsel en bestrooi de bovenzijde met wat kaas.
-
Zet de gevulde paprika’s in een ovenschotel.
-
Zet in de voorverwarmde oven en laat 15 à 20 min bakken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven