Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de paprika’s halfgaar in gezouten kokend water. Laat schrikken onder koud water. Pel de paprika’s. Snij het hoedje eraf en haal de zaadlijsten eruit.
-
Snij de rauwe kabeljauw in grove stukken. Laat ze 2 minuten garen in de microgolfoven.
-
Pel de lookteentjes en verwijder de kern. Kook de teentjes gaar in gezouten water en giet ze af.
-
Bereid een warme aardappelpuree en meng de kabeljauw eronder. Plet de gare teentjes look en voeg toe aan de puree. Werk af met olijfolie. Kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden (= brandade).
-
Vul de halfgare paprika’s met de brandade. Zet het hoedje erop en schik in een ovenschaal.
-
Laat 15 minuten garen in een voorverwarmde oven van 175°C.
-
Dien warm op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven