Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de grill van de oven.
-
Snij de paprika’s in de lengte in Verwijder de zaadjes.
-
Leg de paprika’s met de bolle kant naar boven op een ovenplaat. Zet in de oven en gril tot het vel donkerbruine vlekken krijgt.
-
Haal de paprika’s uit de oven, laat even afkoelen en pel ze.
-
Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
-
Giet af en besprenkel met extra vierge olijfolie. Laat afkoelen.
-
Snij de kerstomaten in Roer onder de pasta. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Laat de tonijn uitlekken.
-
Breng water aan de kook en kook het ei hard in 8 min. Pel en plet fijn.
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Snipper de bieslook en platte peterselie fijn.
-
Schil de mango en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Meng de tonijn met de mayonaise, de zure room, het ei, de sjalot, de bieslook, de platte peterselie en de mangoblokjes. Breng op smaak met limoensap, zwarte peper en zout.
-
Vul de paprikahelften ermee op. Werk af met tuinkers.
-
Serveer met de koude pasta.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven