noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Rooster de noten in een droge koekenpan. Doe ze samen met de suiker, het vanillearoma en de kastanjes in het hakmolentje. Mix tot een pasta.
-
Smelt de boter.
-
Snij de vellen brickdeeg in 4 repen.
-
Bestrijk elke reep met gesmolten boter en leg onderaan in de rechterhoek 1 kl vulling.
-
Vouw de hoek naar de linkerkant en vouw terug naar rechts. Ga zigzag verder naar boven tot je een mooi verpakt driehoekje krijgt.
-
Schik de driehoekjes op een bakmatje. Borstel ze nogmaals in met gesmolten boter.
-
Bak goudbruin en gaar in 10 à 15 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven