Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Tomatensaus: spoel de tomaten en snij in grove stukken. Pel de uien en snij 1 ui fijn. Stoof de uisnippers aan in olijfolie. Voeg de tomaten toe en werk af met tomatenpuree. Kruid met peper, zout en een snuifje suiker. Laat een 10-tal minuten pruttelen op een zacht vuur. Mix fijn en passeer door een fijne puntzeef. Hou apart warm.
-
Vulling courgette: snipper de tweede ui fijn. Spoel de paprika, snij in 2 en verwijder de zaadlijsten. Snij in fijne blokjes. Meng het gehakt met de fijngesnipperde ui en paprikablokjes. Voeg het paneermeel toe en meng. Kruid met peper en zout.
-
Spoel de courgettes en snij elke courgette in 6 dikke stukken van ongeveer 3 cm dikte. Hol elk stuk courgette uit met behulp van een pomme parisiennelepel zonder de bodem te doorboren.
-
Vul de courgettes op met het bereid gehakt.
-
Bak gedurende 10 à 12 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
-
Schenk een lepel warme tomatensaus in het bord en schik hierin 3 gevulde courgettes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven